Creatieve verpakkingen

Wij zijn toegesneden op het op een creatieve manier bewerken van alle gangbare verpakkingsmaterialen. U zult versteld staan van de hoeveelheid verpakkingsvarianten welke wij u kunnen aanbieden. Wij kunnen de creatieve verpakkingen onbedrukt laten maar ook bedrukken in een full color print, maar ook snijden en graveren is een mogelijkheid. Vrijwel ieder ontwerp is daarbij uniek.

Met onze digitale snijmachine kunnen wij snel en efficiënt produceren, tevens als het gaat om monsters in seriekwaliteit. De bewerkingssystemen zijn perfect afgestemd op de behoeften in de verpakkingsindustrie: Onze snij- en rilgereedschappen hebben zich in industrieel gebruik bewezen en zijn speciaal toegesneden op het bewerken van een verscheidenheid aan verpakkingsmaterialen. Wij verwerken onze en uw creatieve ideeën en kunnen u binnen de kortst mogelijke tijd ontwerpvoorstellen maken.

De gebruiksmogelijkheden van onze snijmachine is buitengewoon veelzijdig. Afhankelijk van grootte en model kunnen wij op één en dezelfde machine verpakkingen van 3,2 m lange platen golfkarton en tot 110 mm dikke schuimplastic vullingen bewerken en produceren. Hoogwaardige gereedschappen rillen en snijden alle gangbare verpakkingsmaterialen en overtuigen door hun topprestaties op het gebied van productie. Alle werkprocedés die voor het vervaardigen van een verpakking nodig zijn worden gedaan op één enkele machine!

materialen

Met een grote verscheidenheid aan materialen laat zich een unieke en bijzondere verpakking maken. Uit karton laat zich bijvoorbeeld diverse varianten van dozen, koffers en opbergmappen maken. Uit schuimplastic en golfkarton maken wij diverse verpakkingsonderdelen. Uit kunststof (PE) produceren wij daarnaast folding boxes, aktenmappen  en tassen.

werkwijze

Aan de hand van uw en onze ideeën presenteren wij u binnen de kortst mogelijke tijd ontwerpvoorstellen. Deze ontwerpvoorstellen worden met u besproken waarna wij daadwerkelijk het eindprodukt in proef voor u gaan produceren. Wij hebben korte insteltijden en reageren snel en flexibel op alle mogelijke noodzakelijke aanpassingen.  Dat werkt wel zo prettig.

Wat kunnen we nog meer?