Digital Signage oplossingen

Vorrum is leverancier van Digital Signage oplossingen. Wij leveren displays, iPhone Style Zuilen, signage players in combinatie met Digital Signage Software (narrow casting software) voor bedrijven en overheden. Sportscholen , Financiële instellingen, Overheid, Onderwijs, Transportsector, Zorgsector, Automotive sector, Entertainment, Horeca, Buitenreclame, Supermarkten, Winkelcentra, Snackbars en Cafetaria zijn onze klanten.

Digital Signing is niet meer weg te denken in de huidige vorm van communicatie. In winkelcentra, retail, sportscholen, wachtruimtes, op beurzen en in het reguliere bedrijfsleven wordt steeds meer gebruik gemaakt van deze vorm van communicatie.
Upload uw content of boodschap en binnen enkele seconden verschijnt de boodschap op het display. Meerdere beeldschermen met dezelfde en/of verschillende content kunnen eenvoudig worden aangestuurd en allemaal vanuit dezelfde software omgeving. De software is web-gebaseerd (in de cloud), dat wil zeggen dat er alleen een internetbrowser en verbinding nodig is om de campagnes te maken, te beheren, te publiceren en te plannen. Hierdoor is het beeldscherm ook van buitenaf te beheren.

Naast op maat en naar uw eigen gewenste design ingebouwde beeldschermen van bekende merken bieden wij ook de mogelijkheid om uw digital signing te presenteren via modern en strak vormgegeven iPhone Style Zuilen en Iphone Style Wallmounts. Deze eye-catchers zijn voorzien van een media player waardoor u altijd het beheer over uw beeldscherm heeft. Zo kunt u eenvoudig inspelen op actualiteiten.

De iPhone Style Zuilen en Iphone Style Wallmounts zijn verkrijgbaar in de volgende formaten met Touch of Non-touch screen inclusief 2 jarige cloud licentie en 2 jaar on-site garantie.

32 inch; 42 inch; 55 inch; 65 inch; 70 inch

Koop en (dag)huur

De prijzen starten van Euro 2.375,- excl. btw voor de 32 inch versie.
De iPhone Style Zuilen zijn gemakkelijk op locatie te brengen en worden door ons ook verhuurd, zelfs op dagbasis. Door het huren van een digital signage produkt zoals een iPhone Style Zuil kunt u uw evenement succesvoller laten zijn en meer uitstraling geven.  Vraag naar onze voorwaarden.

Contentmanagement

Wenst of kunt u zich niet bezighouden met de te presenteren inhoud op de iPhone Style Zuil? Wij kunnen de volledige content welke u wilt presenteren op uw iPhone Style Zuil ontwerpen en beheren en u zodanig volledig ontzorgen.

Wat kunnen we nog meer?