Raamdecoratie

Raamdecoratie met behulp van matglasfolie is zeer geschikt indien u geen vitrage kan of wilt gebruiken. Het bereikte effect geeft een chique uitstraling en geeft uw woning iets extra’s. U heeft heeft wel lichtinval in uw woning, maar er doorheen kijken is niet meer mogelijk. Wij beschikken over een groot aantal bijzondere designs, maar kunnen ook motieven naar wens uitwerken en voor u realiseren.
Matglasfolie vindt ook haar toepassing voor bedrijven: De folie kan worden gebruikt op plaatsen waar men geen last wil hebben van hinderlijke inkijk zoals bijvoorbeeld kantoorgebouwen, winkelpanden, wachtkamers of op afscheidingswanden in het pand. Zeer geschikt voor ondernemers met kantoor aan huis, kleine kantoorpanden of winkelpanden.
Tevens ontwikkelen en realiseren wij voor u bedrijfslogo’s in diverse folie varianten. Het geeft het aanzicht van uw pand extra uitstraling.
De folie gaat lang mee, maar kan makkelijk weer verwijderd worden waarna er weer nieuwe folie met mogelijk een ander motief opgebracht kan worden.

Wat kunnen we nog meer?