advertentie-iphone-blog

 

iPhone Style Zuilen actie

Maak gebruik van onze iPhone Style Zuilen actie. Bij aanschaf voor 15 december 2018 krijgt u 15 % korting bovenop onze al scherpe verkoopprijzen.

Digital Signing is niet meer weg te denken in de huidige vorm van communicatie. In winkelcentra, retail, sportscholen, wachtruimtes, op beurzen en in het reguliere bedrijfsleven wordt steeds meer gebruik gemaakt van deze vorm van communicatie.

Upload uw content of boodschap en binnen enkele seconden verschijnt de boodschap op het display. Meerdere beeldschermen met dezelfde en/of verschillende content kunnen eenvoudig worden aangestuurd en allemaal vanuit dezelfde software omgeving. De software is web-gebaseerd (in de cloud), dat wil zeggen dat er alleen een internetbrowser en verbinding nodig is om de campagnes te maken, te beheren, te publiceren en te plannen. Hierdoor is het beeldscherm ook van buitenaf te beheren.

Naast op maat en naar uw eigen gewenste design ingebouwde beeldschermen van bekende merken bieden wij nu ook de mogelijkheid om uw digital signing te presenteren via deze modern en strak vormgegeven iPhone Style Zuilen en Iphone Style Wallmounts. Deze eye-catcher is voorzien van een media player waardoor u altijd het beheer over uw beeldscherm heeft. Zo kunt u eenvoudig inspelen op actualiteiten.

De iPhone Style Zuilen en Iphone Style Wallmounts zijn verkrijgbaar in de volgende formaten met Touch of Non-touch screen inclusief 2 jarige cloud licentie en 2 jaar on-site garantie.

32 inch; 42 inch; 55 inch; 65 inch; 70 inch

Koop en (dag)huur

De iPhone Style Zuilen zijn gemakkelijk op locatie te brengen en worden door ons ook verhuurd, zelfs op dagbasis. Door het huren van een digital signage produkt zoals een iPhone Style Zuil kunt u uw evenement succesvoller laten zijn en het meer uitstraling geven.  Vraag naar onze voorwaarden.

Contentmanagement

Wenst of kunt u zich niet bezighouden met de te presenteren inhoud op de iPhone Style Zuil? Wij kunnen de volledige content welke u wilt presenteren op uw iPhone Style Zuil ontwerpen en beheren en u zodanig volledig ontzorgen.

Voor meer informatie neem contact met ons op!

 

Bekijk ook onze andere berichten: