VORRUM B.V. is gespecialiseerd in CNC Frees en Snijwerk van diverse materialen. Onze Zünd XXL beschikt over een modulaire gereedschap- en materiaalbehandelingssysteem. Hierdoor kunnen wij aan vrijwel iedere individuele nabewerkingsbehoefte invulling geven.  Een groot aantal materialen, waaronder kunststoffen, hout, en aluminium tot 40 mm dikte kunnen wij nabehandelen en een gewenste vorm geven. (Complexe) vormen vanaf slechts 20 mm grootte kunnen wij behandelen vanwege ons unieke positioneersysteem.   U als klant definieert uw product-eisen en wij realiseren voor u het gewenste eindresultaat. De door ons op maat samengestelde snij- of freesconfiguratie zorgt daarbij voor een optimale kwaliteit en precisie.

Daarnaast ontwikkelen en produceren wij creatieve verpakkingen. We maken de verpakkingen uit uiteenlopende materialen zoals (honingraat) karton, papier, hout en kunststoffen. Bedrukt en onbedrukt en eventueel voorzien van een beschermend laminaat.  Met een gepersonaliseerde en originele verpakking wordt het product van uw bedrijf nog onderscheidender in de markt. Door in te spelen op de emotie van de klant wordt waarde toegevoegd aan uw produkt wat de verkoopkansen vergroot. Of het nou een boeket bloemen, een fles wijn, een chocoladereep, of een presentatiedoos voor een museum is, bij Vorrum bedenken en produceren wij creatieve en gepersonaliseerde verpakkingen die het verschil maken. Wij maken de verpakkingen ook in kleine oplages, onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk en goedkoper dan je denkt.

Tevens verzorgen wij de totale visuele communicatie van bedrijven, overheden en winkelketens. Wij hebben een full service concept en hebben alle activiteiten in eigen huis, van ontwerp, printen, snijden, frezen, assemblage tot montage. Met meer dan 30 jaar ervaring met praktisch alle soorten van signing krijgt u de gewenste zekerheid bij de realisatie van uw opdracht. Uiteindelijk is er voor u maar één ding van belang; een perfect eindresultaat.

Maar ook voor specials kunt u bij ons terecht. Wij ontwikkelen op regelmatige basis nieuwe produkten vervaardigd uit karton, kunststof, hout, metaal of een combinatie van materialen. Meer informatie vindt u op onze website. Meldt u zich daarvoor ook aan voor onze nieuwsbrief.

Daryl Slaats

Creative Designer

Vormgeving en creativiteit is bij Daryl in één persoon gevangen. Hij kan van ‘niets’ iets aansprekends maken. Bezit de kwaliteiten om het juiste gevoel over te brengen in vormgeving. Kan goed luisteren, analyseren en wensen vertalen in voorstellen.

Daryl is als volgt telefonisch bereikbaar: 045-5327480 

Jan Wyers

Sales Manager

Jan is verantwoordelijk voor de sales bij Vorrum en eerste aanspreekpunt voor (aan)vragen, offertes.  Met zijn technische achtergrond heeft hij veel ervaring met de materialen en de wijze waarop deze materialen bewerkt kunnen worden.

Jan is als volgt telefonisch bereikbaar: 045-5327480 // 06-50208810

Wat we allemaal kunnen? Bekijk het bij ons aanbod.

Ons aanbod