VORRUM B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van creatieve verpakkingen. We maken de verpakkingen uit uiteenlopende materialen zoals karton, papier, hout en kunststoffen. Bedrukt en onbedrukt. Met een gepersonaliseerde en originele verpakking wordt het product van uw bedrijf nog onderscheidender in de markt. Door in te spelen op de emotie van de klant wordt waarde toegevoegd aan uw produkt wat de verkoopkansen vergroot. Of het nou een boeket bloemen, een fles wijn, een chocoladereep, of een presentatiedoos voor een museum is, bij Vorrum bedenken en produceren wij creatieve en gepersonaliseerde verpakkingen die het verschil maken. Wij maken de verpakkingen ook in kleine oplages, onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk en goedkoper dan je denkt.

Daarnaast verzorgen wij de totale visuele communicatie van bedrijven, overheden en winkelketens. Wij hebben een full service concept en hebben alle activiteiten in eigen huis, van ontwerp, printen, snijden, frezen, assemblage tot montage. Met meer dan 30 jaar ervaring met praktisch alle soorten van signing krijgt u de gewenste zekerheid bij de realisatie van uw opdracht. Uiteindelijk is er voor u maar één ding van belang; een perfect eindresultaat.

Maar ook voor specials kunt u bij ons terecht. Wij ontwikkelen op regelmatige basis nieuwe produkten vervaardigd uit karton, kunststof, hout, metaal of een combinatie van materialen. Meer informatie vindt u op onze website. Meldt u zich daarvoor ook aan voor onze nieuwsbrief.

Daryl Slaats

Vormgeving en creativiteit in één persoon gevangen. Hij kan van ‘niets’ iets aansprekends maken. Bezit de kwaliteiten om het juiste gevoel over te brengen in vormgeving. Heeft aan een half woord genoeg en luistert naar bedoeling en sfeer.

Jan Wyers

Hij is verantwoordelijk voor het produktieproces en regelt bij Vorrum de klantenservice, media, administratie en algemene zaken.

Wat we allemaal kunnen? Bekijk het bij ons aanbod.

Ons aanbod